Bettine Siertsema preekt in de Westfriese Ekklesia

“Als vrijheid was wat vrijheid lijkt…”

Bettine Siertsema preekt in de Westfriese EkklesiaDe eerstvolgende viering van de Westfriese Ekklesia, is op zondag 5 februari 2023 om 11.00 uur.
Het jaarthema voor het seizoen 2022 - 2023 van de Westfriese Ekklesia luidt: “Inspirerende liederen als bron van bezieling”. In deze viering zal Bettine Siertsema spreken over het Lied om vrijheid (Blz. 796 van het Verzameld Liedboek). “Als Vrijheid was wat vrijheid lijkt, wij waren de mensen niet die wij nu angstig zijn…”
Bettine Siertsema studeerde Nederlands aan de VU en promoveerde op de studie Uit de diepten; Nederlandse egodocumenten over de nazi concentratiekampen. Zij gaat enkele malen per jaar voor in de Amsterdamse Ekklesia.

Onze vieringen zijn altijd op de eerste zondag van de maand. Liturg is Marga de Groen. Het koor van de Westfriese Ekklesia staat onder leiding van dirigent Jerry Korsmit en wordt begeleid op vleugel door Dick Grasman. De dienst begint om 11.00 uur en wordt gehouden in de Protestantse Kerk, Raadhuisstraat 15 te Wognum. Wij hopen u op 5 februari te ontmoeten. U bent van harte welkom.

Ook nodigen wij u graag uit voor de volgende activiteiten:
Op 15 februari, Valentijnsdag, houdt Kees Swan in de kerk in Wognum een lezing over het Hooglied. De lezing zal omlijst worden met zang en fluitspel van Ellen Zwaan en zang van Geanne van Soelen, begeleid door Dick Grasman op de piano.
Op 24 februari treedt Wishful Singing op met het programma In de gloria, acht eeuwen kerkmuziek. De avond wordt georganiseerd door onze Ekklesia en de Bonifatiuskerk in Spanbroek en vindt plaats in Spanbroek.
Inlichtingen: www.westfrieseekklesia.nl 

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952


Copyright ©  Digital-Dreams Webdesign
Alle rechten voorbehouden.