Skip to main content

Radio Maria Nederland viert 15-jarig bestaan

Al 15 jaar klinkt op de Nederlandse radio het katholieke geluid van Radio Maria Nederland. Ooit op AM begonnen, zendt deze nationale radiozender al enkele jaren uit via DAB+ en via internet. Vaste onderdelen vormen het getijdengebed en de rozenkrans, de dagelijkse Eucharistieviering en een ruim aanbod aan programma’s die luisteraars ondersteunen in hun geloofsleven.

In 2023 bestaat Radio Maria Nederland 15 jaar. Uit dankbaarheid aan de luisteraars en donateurs - Radio Maria zendt geen reclame uit en ontvangt haar inkomsten uitsluitend uit donaties - wordt dit jubileum op zaterdag 4 februari 2023 gevierd. Om 12.30 uur vindt de H. Mis plaats in de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch plaats waarbij mgr. Gerard de Korte van Bisdom Den Bosch de hoofdcelebrant is. Na de viering volgt een receptie in het Sint-Janscentrum.

Of u Radio Maria Nederland al kent of nog niet, iedereen is welkom om dit jubileum mee te vieren. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: www.radiomaria.nl/15-jarig-jubileum 

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt. Te beluisteren via DAB+ en internet (website en de RM-app). Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Maria (Wereldfamilie), een overkoepelende organisatie voor meer dan 85 Radio Maria stations (in 78 landen) wereldwijd.

RMNL 15 jarig jubileum