Lunchconcerten in Hoorn

We hadden dit jaar een prachtig programma voor u in petto, maar helaas loopt alles anders dan gepland. Gelukkig kunnen we deze zomer u wel drie lunchconcerten aanbieden:

woensdag 8 juli in de Oosterkerk
woensdag 29 juli in de Koepelkerk
woensdag 19 augustus in de Oosterkerk

De concerten beginnen om 13.00 uur en duren een half uur. De toegang is gratis en halverwege het concert wordt er een collecte gehouden. Uiteraard proberen we concert zo veilig mogelijk te organiseren en daarom willen we u vragen zich vooraf via de mail op te geven en uw contactgegevens (naam en telefoonnummer is voldoende) achter te laten. Deze gegevens bewaren we 7 weken. Op deze manier kunnen we voorkomen dat teveel mensen zich bij de ingang ophouden en kunnen we voldoende stoelen corona-proof klaarzetten in de kerk. De kerk is open vanaf 12.30 uur. U kunt deze mail beantwoorden om uw komst door te geven.

Bij binnenkomst wordt er naar uw gezondheid geïnformeerd, maar het spreekt voor zich dat u bij twijfel beter thuis kunt blijven. Voor en na het concert kunt u uw handen ontsmetten. Toiletbezoek wordt ontraden maar is wel mogelijk.

Tot slot, het orgel van de Oosterkerk heeft de afgelopen weken groot onderhoud gekregen. Het orgel is van binnen en van buiten grondig schoongemaakt, de intonatie is geheel nagelopen, de tractuur is opnieuw afgesteld en het orgel heeft een integrale stembeurt gekregen. Ik heb het instrument inmiddels bespeeld en ik kan u verzekeren dat het klinkt als herboren.

Met een vriendelijke groet
namens Stichting Concertfonds Hoornse Orgels,
Mark Heerink
www.orgelconcerten-hoorn.nl

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952