Kinderkoor Sunshine

Het schooljaar lijkt nog maar net begonnen, maar de herfstvakantie is alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Zeker voor de kinderen van Sunshine. Een aantal kleuters die vorig jaar kennis maakten met zingen in het kleuterkoor, zingt nu al volop mee in het “grote” koor. Misschien heeft u ze wel gezien en gehoord bij Uitdagend Enkhuizen.

Omdat samen zingen zo leuk is, organiseert het koor ieder jaar een Sing-In. De kinderen kunnen dan vriendjes en vriendinnetjes meenemen, dit jaar kwamen er vijf kinderen meezingen. Heeft u het gemist, geen nood, een keer meezingen mag altijd.

Onze eerstvolgende viering is op 23 november. Het thema: delen maakt je leven leuker. En dat geldt zeker voor Co en Corrie Reijnders. Zij zijn actief voor de stichting Holland Building Nepal.  Deze stichting ondersteunt kinderen met de hersenbeschadiging Cerebral Palsy in Nepal. De stichting wil dit doel onder meer verwezenlijken door het realiseren van een fysiotherapiegebouw.
In de viering zamelen we speelgoed in voor de kinderen in Nepal. De kinderen van Sunshine nemen speelgoed mee, maar het is natuurlijk nog leuker als u ook allemaal wat meeneemt. Co en Corry nemen alle spullen mee in hun koffer, dus het moet wel speelgoed zijn dat ook in een koffer past. Bijvoorbeeld knuffels of knutselspulletjes.

Op woensdag 4 december gaat het koor nog zingen bij – en met- jeugdbelangen. Een leuk initiatief om kinderen kennis te laten maken met elkaar en samen een gezellige middag te beleven.

En dan maar hopen dat er een dag later niemand mee gaat in de zak naar Spanje, zodat u alle kinderen terug kunt zien in de kerstviering.

Namens het bestuur van kinderkoor Sunshine,
Dinie Langedijk.

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952