Allerzielen 2019

Allerzielen, de dag waarop we onze overledenen gedenken, wordt dit jaar in onze kerk gehouden op vrijdagavond 1 november om 19.00 uur, voorgegaan door kapelaan Peter Piets en het Gemengd koor. Tijdens deze viering kan er een kaars worden aangestoken voor uw dierbare overledene.

Na afloop van deze viering kan er gezamenlijk, of individueel, een bezoek gebracht worden aan de sfeervol verlichte begraafplaats aan de Oranjestraat.

Kapel R.K. Begraafplaats Henk Visser FotografieEr zal bij het betreden van de begraafplaats een devotielicht worden aangeboden die geplaatst kan worden op het graf van een overledene. In de fraaie kapel is een stilteruimte ingericht om even aan de gestorvenen te denken.

Er is tevens mogelijkheid in gesprek te gaan met andere betrokkenen en het verdriet met elkaar te delen. Ook zal een kopje koffie of thee worden aangeboden. De begraafplaats is vanaf 19.45 uur geopend en iedereen is ook hier van harte welkom.

Doordat de Allerzielenviering is verplaatst naar 1 november, zal er op zaterdag 2 en zondag 3 november geen viering plaatsvinden in onze kerk. Wel op zaterdagavond in parochie Bovenkarspel en op zondagmorgen in parochie Grootebroek.

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952