Sobere maaltijd op Goede Vrijdag

logo vergeten kindUITNODIGING! Voor een SOBERE MAALTIJD op GOEDE VRIJDAG 19 april.

De vormelingen zijn gestart met een actie voor “Het Vergeten Kind”. Met de actie “een sobere maaltijd” op Goede Vrijdag zetten de vormelingen zich in voor de kwetsbare kinderen in Nederland.

Steun ons!

Door samen een sobere maaltijd te nuttigen. De maaltijd is gratis en voor iedereen, jong en oud, iedereen is welkom om mee te eten. De maaltijd bestaat uit brood en soep zonder vlees en een appel. Tijdens de sobere maaltijd willen de vormelingen geld inzamelen voor het goede doel. De sobere maaltijd past ook heel mooi bij Goede Vrijdag, de dag van Jezus kruisiging. Het is ook goed te combineren met de Goede Vrijdag viering die om 19 uur begint met pater Peelen. Voorafgaand kan ook individueel langs de kruiswegstaties gelopen worden.

Waar? In het parochiecentrum van Johannes de Doper aan de Zesstedenweg 158.
Hoe laat? Het begint vanaf 17.30 uur tot 18.45 uur.
Graag van te voren (uiterlijk woensdag 17 april) doorgeven met hoeveel personen u komt en hoe laat (17.30 uur of na 18.00 uur) naar het email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. LET OP! Neem wel zelf een bord of kom en een lepel mee.

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Denk aan verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens. Kinderen in deze zogeheten multi-probleem gezinnen zijn erg kwetsbaar. Bij ruim 55.000 gaat het zodanig mis, dat thuiswonen niet meer mogelijk is. Als kinderen verwaarloosd en/of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven. Van belang is dat elk kind in Nederland zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. U kunt ons daarbij helpen!

Kunt u niet komen naar de sobere maaltijd en u wilt wel de vormelingen sponsoren, doe dan het volgende:
1. Ga naar onze actiepagina op het actieplatform van Het Vergeten Kind https://actie.hetvergetenkind.nl,
2. Klik op “Doneer nu”,
3. Vul het bedrag in dat u wilt doneren,
4. Vul uw naam en e-mail adres in,
5. Kies de betaalmethode.

Hartelijke groeten en graag tot dan,

Vormelingen: Rosa, Noortje, Piet, Abe, Iza, Noah, Mari, Marilon, Sanuyan, Barry, Oliwia, Janna en Maya
Werkgroepleden: Fred, Gertruud en Danny

PS. Zaterdag 11 mei, 19.00 uur is de feestelijke vormselviering in de Johannes de Doperkerk. Komt u dan ook?

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952