RKJ Volleybaltoernooi

De strijd der strijden in katholiek Nederland barst op zondag 19 mei weer los. Neem samen met jouw tiener- of jongerengroep deel aan het RKJ Volleybaltoernooi. Een toernooi waarbij we als meer of minder katholieke jongeren doen wat elke jongere doet. Haal die sportkleren maar uit de kast en ga de strijd aan!

Het volleybaltoernooi vindt plaats in Sporthal De Tas en De Bocht in Leidschendam en duurt van 13:00 - 18:00 uur. Natuurlijk is dit toernooi naast een leuk sportief evenement ook hét moment om kennis te maken met katholieke tieners en jongeren vanuit heel Nederland. Tussen de wedstrijden is er voor de sportieve en minder sportieve katholiek de gelegenheid om nieuwe contacten aan te gaan.

Je kunt je vanaf nu aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je bij dit mailadres terecht! Kosten voor deelname zijn €35,- per team, waarbij een team uit minimaal 6 personen bestaat waarvan in ieder geval 2 meisjes. Er zal daarbij een apart wedstrijdschema zijn voor tieners en jongeren, zodat iedereen tegen leeftijdsgenoten speelt.

Wat: RKJ Volleybaltoernooi
Wie: 12-30 jaar
Waar: Sporthal De Tas en De Bocht, Leidschendam
Hoe laat: 13:00-18:00 uur

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952