Stille omgang jongerenprogramma 16 maart 2019

stille omgangHet is bijna zover! Op 16maart 2019 vindt in de Mozes en Aäronkerk in Amsterdam het jongerenprogramma van de Stille Omgang (SO) plaats. Het programma zal in het teken staan van het thema ‘Vreugde’. Wat vervult jou van vreugde? Wat is vreugde? Is vreugde een individuele of collectieve aangelegenheid? Hoe zit dat met de rol van God?

Het hoofdprogramma zal dit jaar worden ingevuld worden door interessante sprekers en activiteiten.Daarnaast bevat het programmaweer een aantal vertrouwde onderdelen, zoals de H. Mis met Mgr. Punt en Eucharistische aanbidding. Ook zijn er keuzeprogramma’s, zoals Echte ontmoeting is een vreugde, Vreugde in verschillende culturen: Feest, Sant’Egidio; meet the homelessen CandleNight. Tot slot lopen we de Stille Omgang door de straten van Amsterdam.

Het belooft weer een bijzondere avond te worden met een mooi programma op de agenda. Zorg dat je erbij bent!

WANNEER?

Het SO-jongerenprogramma vindt plaats op zaterdag 16maart 2019.

WAAR?

De Mozes en Aäron kerk, Waterlooplein 207 teAmsterdam.Met de metro reis je eenvoudigvanaf AmsterdamCentraalnaar metrostation Waterlooplein (alle metro’s, tweede halte). Tegenover het metrostation(Noordelijke uitgang)staat de kerk.

TIJD?

Het programma begint om 19:00uur en is rond 00:30 uur afgelopen.

MEER INFO

Heb je vragen over het SO-jongerenprogramma? De organisatie helpt je graag verder!Binnenkort komt op www.sojongeren.nl meer informatie te staan. Houd tot die tijd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates: www.facebook.com/StilleOmgang.Volg alles over de SO 2018op Twitter, Facebook en Instagram.
Entree: €9,-p.p.

Je kunt contact opnemen via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gewenst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER DE STILLE OMGANG

Ieder jaar trekken jongeren vanuit het hele land naar ‘Mirakelstad’ Amsterdam om daar het eucharistisch wonder van 1345 te herdenken en een krachtig signaal van geloof af te geven, te midden van de grote stad. Als deelnemer loop je mee in gebed door de binnenstad en laat je zo zien hoezeer God bij ons mensen betrokken is. Het is indrukwekkend en bijzonder om ’s nachts met een grote groep jongeren in stilte en in gebed te lopen, in een stad waar het nooit stil is!

TOT ZIENS OP 16maart 2019 IN AMSTERDAM!

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952