Tienerdag Invisible

Dé dag om tieners uit het bisdom te ontmoeten
Op zondag 31 maart is de Teens get Together tienerdag. Een dag vol spellen, creativiteit, sportiviteit en natuurlijk de ultieme dag om medegelovige tieners te leren kennen en ontmoeten. Een dag om te ervaren ik ben niet de enige katholieke tiener. Een dag waar de katholieke tiener van nu bij wil zijn.
Dit jaar doen we dat rondom het thema inVisible. Je kunt God niet zien en toch is Hij altijd bij je, of kun je God misschien toch wel zien? Ontdek het op 31 maart!

invisible

De Teens get Together vindt plaats in Nieuwe Niedorp en wordt georganiseerd door de tienergroepen The Tigers of God en Youth0251. Tieners van de verschillende tienergroepen uit het bisdom komen deze dag samen om lol te maken en te groeien in geloof. De organisatie vraagt aan iedere parochie per tiener een kleine financiële bijdrage te leveren, zodat de kosten van de dag gedekt kunnen worden en de tieners gratis naar deze fantastische dag kunnen. Programmaonderdelen als graffiti maken, een workshop bucket drumming en natuurlijk het vieren van de Heilige Mis maken de dag tot iets geweldigs. Nodig jouw tieners daarom uit en moedig ze aan om te komen!

Aanmelden gebeurt door de naam van de tiener en parochie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op vol is vol!

Wat: Teens get together 2019
Wie: 12-18 jaar
Waar: Seminarie Redemptoris Mater, Nieuwe Niedorp
Hoe laat: 11:00-18:30

 

 

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952