Al meer dan 10 jaar kerstpakkettenactie bij de Baanbreker

decembermaand baanbrekerDe Baanbreker organiseert ook dit jaar weer een kerstpakkettenactie, voor het 12e jaar op rij. Deze actie is opgezet voor mensen die nog niet bekend zijn bij hulpverlenende instanties en die onder het bestaansminimum leven. Deze mensen helpt De Baanbreker d.m.v. de kerstpakkettenactie op een fijne manier de feestdagen door. Hierbij vragen wij uw hulp, door middel van donaties van kerstpakketten en levensmiddelen.

Ieder jaar heeft De Baanbreker een kerstpakkettenactie voor mensen die leven onder het bestaansminimum. De Baanbreker verzorgt kerstpakketten voor mensen die nog niet bekend zijn bij hulpverlenende instanties en de voedselbank. Dit jaar werken wij samen met de katholieke kerk Enkhuizen en de kinderkledingbank Stedebroec. Niet voor ieder kind is het vanzelfsprekend om tijdens de feestdagen cadeautjes te krijgen. Vanuit dit oogpunt is deze samenwerking ontstaan zodat wij dit samen mogelijk kunnen maken voor de kinderen. Stichting De Baanbreker is bijzonder blij met deze samenwerking.
Heeft u zelf een kerstpakket gekregen, die u eigenlijk niet nodig heeft? Doneer dan uw kerstpakket bij De Baanbreker en wij zorgen dat het terecht komt bij de mensen die het goed kunnen gebruiken.

Stel een pakket samen of doneer levensmiddelen

Niet alleen kant en klare kerstpakketten kunnen afgegeven worden, ook donaties van voedings- en levensmiddelen, sfeerartikelen of speelgoed worden erg gewaardeerd. Van deze producten kunnen wij zelf weer pakketten samenstellen. Wilt u producten doneren? Denk dan aan bijvoorbeeld, koffie, thee of chocolademelk, koekjes, snoepjes of chocolaatjes, nootjes, pasta en pastasaus, soep en geblikte producten: alles is welkom. Vanaf 10 december kunt u de pakketten of levensmiddelen langsbrengen. Inleveren is mogelijk in Enkhuizen, Hoorn, Grootebroek en Andijk. De adressen en tijden staan hier onderaan vermeld. Ook bedrijven worden opgeroepen om deze actie te ondersteunen d.m.v. sponsoring van producten of kerstpakketten die over blijven. Dit is meer dan welkom.

Aanmelden

Mensen die in aanmerking komen kunnen zich zelf aanmelden voor een kerstpakket. De actie is alleen voor mensen woonachtig in de SED gemeente. Aanmelden kan vanaf 10 december via telefoonnummer 0228-317416 (De Baanbreker). Bellen kan alleen op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur.

Inleverpunten

Het inleveren van pakketten kan op de volgende adressen
Doneren in Enkhuizen :
De Baanbreker, Harpstraat 3-5, 1601GN Enkhuizen, tel: 0228-324574
Openingstijden: ma t/m za 10 – 17 uur

Doneren in Hoorn :

Atelier Kunstig Bekeken, Dampten 16, 1624NR Hoorn, tel: 06-16291901
Openingstijden: ma en vrij 13 – 16 uur, di t/m do 09 – 16 uur

Doneren in Grootebroek kan op 2 adressen :

Fam. Voorn, Gemaal 60, 1613AP Grootebroek
Inlevertijden van ma t/m vrij 17 – 19 uur
Suks of Suks, Praktijkschool West – Friesland
Winkel – lokaal 110, Annie M.G. Schmidtweg 1, 1613 MA Grootebroek
Inlevertijden: ma, di, wo 8:45 – 11 uur, vrij 8:45 – 12 uur

Doneren in Andijk :

Fam. Grupstra, Knokkel 90, 1619AX Andijk
Inlevertijden: ma t/m vrij 17 – 19 uur

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952