Samen naar het kerstdiner

kerstdiner2018

Kerstdiner
Zaterdag 15 december

#AvailableforHim #OLVKerk #A'dam #Lekkereten #H.Mis

Hey,
Kerst vieren doe je samen! Daarom organiseert het jongerenplatform al vele jaren een kerstdiner om alle jongeren uit het bisdom samen te laten komen om elkaar te ontmoeten, feest te vieren en te praten over het geloof.

Speciaal voor groepen

Alle jongeren tussen de 16 en 30 jaar zijn uitgenodigd om dit festijn met ons mee te vieren. Groepen zijn extra voordelig uit, want al kom je met 5 personen dan mag de vijfde gratis naar binnen!

Niet alleen

Ken je iemand die wil komen, maar het moeilijk vind om alleen te gaan? Dan kan het helpen om als jongerenwerker mee te gaan. Laat ons even weten als dit het geval is, dan kijken we met je mee hoe we dit kunnen regelen.

Meld je hier aan!

Onze Lieve Vrouwe kerk te Amsterdam

Zaterdag 15 december zijn jullie om 17:00 uur van harte welkom om je aan te sluiten bij het kerstdiner van het jongerenplatform. We beginnen met een openingsspel in de ontmoetingsruimte van de Onze Lieve Vrouwe kerk te A'dam en vieren daarna om 17:45 uur gezamenlijk de Mis. Hierna genieten we met een gezellige groep jongeren van een feestelijke buffet, wat voorzien wordt van goede gesprekken, een presentatie over The Missionary School en een fotowedstrijd waarmee je kans maakt op korting op een volgende activiteit.

Wie: iedereen van 16 t/m 30 jaar
Wat: Kerstdiner van het jongerenplatform
Waar: OLV kerk te A'dam, Keizersgracht 220
Wanneer: Zaterdag 15 december, 17:00 uur
Entree: €15,- (bij 5 personen de vijfde gratis)
Dresscode: Kerstchique

 

 

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952