Gebedsviering met zanggroep ALOM

logo alomZaterdag 17 maart a.s. om 19.00 uur verzorgt de zanggroep ALOM (voorheen Schakels) een gebedsviering in de R.K. kerk van Enkhuizen.

Nadat de toenmalige dirigent van Schakels, Arnould Lansdaal aangaf te willen stoppen is het enige tijd stil gebleven rond de groep. Een aantal leden ging het zingen en verzorgen van gebedsvieringen missen en er zijn toen stappen gezet. Er is een nieuwe dirigente gezocht en gevonden (Marjo Bosch), er is weer gerepeteerd en we zijn er klaar voor.

Met ondersteuning van fluitiste Samantha Kroonenburg en de koorleden: Agatha Breg, Margot en Kees Breg, Wendy van Berkel, Mieke en Niels Kreuk, Kees Noordeloos, Vera en Kees Ooijevaar, Jos en Wilma van Ophem (laatst genoemde is tevens de tekstschrijfster), Marianne Sijm, Mariet Vet en Kees Schouten, verzorgen we komende zaterdag een gebedsviering met als thema: ‘Op Verhaal’.

Een afwisseling van zang en passende teksten brengt u als bezoeker weer helemaal op verhaal. Na afloop is er koffie/thee om met de bezoekers en koorleden nog even na te praten. Voor reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952