Het voorjaar begint in de Sint Martinuskerk!

Bovenkarspel | Het 50-jarig jubileum van de Sint Martinuskerk wordt afgesloten met een kleurijk festijn. Voor de slotviering op zondag 18 februari 2018 wordt de kerk feestelijk versierd met vele bolbloemen.

De kerk in de bloemen

Dankzij parochianen en kwekers uit de buurt wordt de kerk omgetoverd tot een mini flora. In dit bloemendecor ondersteunen het Jongerenkoor JoKo en het kinderkoor de slotviering van dit geslaagde jubileumjaar. Na de viering is er een gezellig samenzijn en is er volop gelegenheid om de versierde kerk te bezichtigen. Tevens krijgt de Sint Martinuskerk een passend streekproduct cadeau. Wat? Dat blijft nog even een verrassing.

De Martinus Glossy

In maart 2018 verschijnt dè ‘Martinus’. Dit is een magazine met foto’s en verhalen over verleden, heden en toekomst van de Bovenkarspelse Sint Martinuskerk. Daarbij is ook aandacht voor de vele mooie vieringen en activiteiten uit het afgelopen jaar.

De slotviering op zondag 18 februari 2018 begint om 10:00 uur. Na de viering is de kerk nog te bezichtigen. De viering vinden plaats in de Sint Martinuskerk aan de Hoofdstraat 205 te Bovenkarspel.

Zie voor meer informatie: www.sint.martinuskerk.nl

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952