“Wie vergeeft?”

Kees Kok preekt in de Westfriese Ekklesia

De eerstvolgende viering van de Westfriese Ekklesia is op zondag 4 februari 2018 om 11.00 uur in de Protestantse kerk te Wognum.
Het jaarthema voor het seizoen 2017-2018 van de Westfriese Ekklesia luidt: “Het ware, het goede en het schone”. In de viering van 4 februari a.s. zal Kees Kok in zijn preek nader ingaan op de vraag: “Wie vergeeft? Vergeving als straf en rehabilitatie”

Kees Kok is sinds 1980 lid van het liturgisch team van de Ekklesia Amsterdam. Tijdens zijn studie theologie kwam zijn muzikale kennis al vroeg tot uiting: hij was 2 jaar dirigent van een jongenskoor en 10 jaar van het koor van de Lucaskerk in Osdorp. Hij studeerde af op: Liturgie tussen wal en schip. Daarna kwam hij in dienst bij de stichting Leerhuis & Liturgie. Hij heeft in de loop der jaren talloze lieddagen georganiseerd.
De dienst begint om 11.00 uur en wordt gehouden in de Protestantse Kerk, Raadhuisstraat 15 te Wognum. (De vieringen zijn altijd op de eerste zondag van de maand.)

Liturg is Marga de Groen. Het koor van de Westfriese Ekklesia staat onder leiding van Alwies Cock en wordt begeleid op vleugel door Dick Grasman. Na afloop van de viering is er koffie en thee en gelegenheid om met elkaar, de voorganger of bestuursleden in gesprek te gaan. Wij hopen u op 4 februari te ontmoeten. U bent van harte welkom.
(En op dinsdag 13 maart is er weer een leerhuis o.l.v. Alex van Heusden)
Inlichtingen: www.westfrieseekklesia.nl

Kerk en Parochiecentrum:

Kwakerspad 3 - 1601 AS Enkhuizen -  tel.0228312952